Poker som extracurricular aktivitet i USA

Ordförande i International Federation of Poker, Antonhy Holden har lanserat ett förslag där han anser att lägga till poker som en extracurricular aktivitet eftersom detta spel låter sina spelare att utveckla koncentration och öka sin minneskapacitet. Holden har visat att poker som är ett strategispel direkt hjälper sina spelare intelligens och stöds av en rad studier som utförts vid Harvard University, det kunde bevisas att IFP huvudsakliga direktör är korrekt när den föreslår detta initiativ.

I området i närheten finns det flera arenor där poker lektioner ges till personer som är intresserad av denna mentala spelet som skulle kunna bli ett utmärkt alternativ att erhålla bra inkomst vid beslutar att utveckla en karriär inom denna industri. Även om många fält av betydelse i USA anser att det är viktigt att hålla barnen borta från poker, har experter på området uppgett att lära poker till människor i alla åldrar är en viktig dygd eftersom många barn kommer att ha möjlighet att utveckla intelligens precis som de lärande schack, dam eller något annat mental övning spel. Platser såsom Manhattan och Virginia redan pokerskolor deltog av människor i alla åldrar men med större stöd från barn åldern som redan börjat utnyttja sin intelligens genom detta intressanta mentala spelet.

En karaktär av stor betydelse i spanska poker som det är Juan Manuel Pastor har sagt att han är mycket entusiastiska över idén att poker i USA som ett utmärkt sätt att träna sinnet och visade stort intresse att denna typ av beslut kommer till p ractice en dag i Spanien. Det råder ingen tvekan att börjar barn i poker kan bli ett tveeggat svärd för föräldrarna eftersom de kan spendera saftiga summor pengar dolda från sina föräldrar, men efter godkännande av Holden förordningarna. Det kommer finnas flera självkontroll klasser så att spelare kan styra sin önskan att visa sina färdigheter i detta spel.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *